Ons team

Jonneke Bekkenkamp  is hoofd van Venture Lab Humanities. Zij coördineert de programmering en zorgt ervoor dat iedereen de juiste ondersteuning krijgt bij zijn of haar onderneming. Naast deze werkzaamheden is zij docent religie en literatuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Robert Meijer is business developer bij Venture Lab Humanities en Amsterdam Centre of Entrepeneurship.  Sinds 2007 isRobert actief als coach voor studenten van de Universiteit van Amsterdam. Hij richt zich tijdens de coaching voornamelijk op het bedrijfsplan en de schaalbaarheid van de onderneming.

Albert Wijnen is business developer alfa/gamma wetenschappen IXA-UvA. Albert verleent advies en ondersteuning bij: het verder exploreren van innovatieve ideeën, het vinden van interne of externe funding en zaken rond overdracht van het intellectueel eigendom.

Vera Wolf verzorgt ondersteuning aan jonge ondernemers op het gebied van zingeving. Middels persoonlijke coaching zorgt zij ervoor dat niet alleen de praktische kanten van de onderneming worden behandeld bij het Venture Lab Humanities, maar ook de mentale uitdagingen.

Christien van der Harst is werkzaam als student assistent. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie van de activiteiten van Venture Lab Humanities. Daarnaast ondersteunt ze het team van Venture Lab Humanities waar nodig.

 

Advertenties