Activiteiten

Explore-dagen

Venture Lab biedt op deze dagen een mogelijkheid voor studenten, alumni en ondernemers om ideeën op te doen voor eigen ondernemingen. Studenten, onderzoekers en alumni van Geesteswetenschappen kunnen zich voor een van deze middagen aanmelden via het aanmeldformulier.

Gepland op 5, 13 en 21 februari 2018

intro-vergadertafel

 

Verder worden er maandelijks vier activiteiten georganiseerd:

Ondernemerschaps Onderwijs

Elke maand wordt er een openbaar college gegeven over ondernemerschap in relatie tot de geesteswetenschappen. Het programma wordt in de agenda en op facebook bekend gemaakt. Geïnteresseerde studenten, alumni en medewerkers zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden via het aanmeldformulier.

Match & Meet

Elke maand is er voor de starters gelegenheid om met ondernemende wetenschappers van de universiteit in contact te komen.

Alumni & Onderneming

Maandelijks worden er alumni van de universiteit uitgenodigd om te komen praten over hun onderneming. Iedereen is van harte uitgenodigd, aanmeldingen gaan via het aanmeldformulier op de website.

HumaniTea

Op de HumaniTea! Venture Lab nodigt verschillende sprekers uit, waaronder ondernemende academici en starters om te spreken over verschillende thema’s die te maken hebben met ondernemen en de geesteswetenschappen. De eerste HumaniTea zal in het teken staan van ‘Leven van de kunst’. Dit allemaal onder het genot van een kopje thee en een stuk taart. Wederom op aanmelding.

Inloopspreekuren coaches

Inloop spreekuur Business Developer: maandag van 18.00 tot 19.00 en woensdag van 8.30 tot 9.30.

Voor afspraken met een van onze medewerkers kan worden gemaild naar: j.c.vanderharst@uva.nl. 

Advertenties